Buitengewoon houtwerk

Weet je helemaal wat je wilt, en zoek je iemand die het kan uitvoeren? Heb je in je huis een oplossing nodig die op maat gemaakt moet worden?

Wat het ook is, ik bedenk voor jou een oplossing, ontwerp en plan, en voer het uit.

Voor ik begin, moet ik eerst weten wat jouw stijl is, en voor welke omgeving het meubel bedoeld is. Ik wil ook weten waarvoor het meubel gebruikt wordt, en hoe intensief.

Ik wil dat zowel het materiaal als de constructie helemaal past voor jou, en dat het eindresultaat voldoende duurzaam is.

Maatwerk mag ook origineel zijn, verschillende materialen (hout, steen, metaal,…) kunnen ook gecombineerd worden. Soms is het ook leuk om meubels te maken die een dubbel gebruik hebben, zoals een bank om op te zitten, maar ook om spullen in op te bergen, of op wielen, om eenvoudig te verplaatsen.

Wat ook kan is dat bestaande objecten een nieuw leven krijgen, zoals een een ladder dat een rekje wordt, of een karrenwiel dat een luster wordt.

Het hoeft ook niet altijd speciaal te zijn: ook voor een stapelrek in de kelder, waar niemand speciaal naar komt kijken, zorg ik voor een gepaste oplossing.

contacteer mij hier voor om je ideeën te delen, voor een ontwerp of offerte.

Ik plaats of ontwerp verschillende constructies in de tuin. Wat het ook is wat je wenst, ik zorg voor een duurzame oplossing, met verantwoord materiaal. je kan me contacteren voor:

bankjes, tafels of zithoeken
rekken of pergola’s voor klimplanten
carports
tuinhuizen
hekwerk, poortjes en schuttingen
speelhuisjes, boomhutten
houtstapelplaatsen
terrassen en steigers
bloembakken
moestuinbakken
composteerplaatsen

Fijn of robuust, rechtlijnig of strak, of dan toch liever organisch of rond… Voor elke toepassing, elke situatie en elke smaak zijn er andere wensen. We bekijkenj het samen: de klant denkt creatief mee om samen het gewenste resultaat te bereiken.

De beste keuze is niet altijd een standaard ontwerp. In veel gevallen is het beter om origineel en creatief te zijn. Daar doe je mij ook een plezier mee. Je kan mijn hulp ook vragen als je een niet- alledaags idee hebt, of als je zelf niet goed weet wat het resultaat zou moeten zijn.